Crònica del Lyric Glam

Amb la mascareta no es veia, però us asseguro que diumenge passat els membres de la Coral la Igualtat teníem un somriure d’orella a orella. Després de gairebé dos anys tornàvem al Maragall i la veritat és que ho enyoràvem. Ni les distàncies de seguretat ni cap de les mesures complides escrupolosament van impedir que sentíssim el caliu de la gent i les ganes que, tant els de dalt com els de baix de l’escenari, teníem de tornar a gaudir d’una vetllada de música amb els amics.
La intervenció de La Igualtat va ser discreta, gairebé un “només passàvem a saludar”, perquè la pandèmia ha impedit que el ritme dels assajos fos l’adequat per preparar un concert. Així doncs, en aquesta ocasió el protagonisme va recaure sobre els integrants del Lyric Glam, que van oferir un repertori divers i popular, i que va agradar molt i molt. Ho sabem del cert perquè els assistents al concert ens ho heu dit i perquè els cantaires de la Coral, des de la nostra posició d’espectadors, ens ho passàrem genial.

Vàrem sortir del concert enamorats de les seves veus de notes impossibles, de la seva simpatia i de la complicitat que encomanaven al pati de butaques. Als integrants del grup, Anna Tobella, Laura Coll, Sergi Giménez Carreras i Alessio Coppola, volem fer arribar la nostra felicitació per la seva bona actuació i també volem fer arribar l’agraïment al nostre Ajuntament per ajudar-nos a fer-ho possible.

Tant de bo aquest sigui l’inici del retorn a la tan enyorada normalitat i des d’aquest espai animem a tothom a gaudir de les properes actuacions perquè, com ja heu pogut comprovar, la cultura és segura.

FINS AVIAT!

Alcaldessa, integrants del Lyric Glam i Coral La Igualtat.

Autor:

Som la coral més antigua de Gavà i una de les més veteranes dels Cors de Clavé. Vols venir amb nosaltres per gaudir de la música i l'amistat?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s